Frank Cleophas van Smartfood R&D

Smartfood R&D is gespecialiseerd in houdbaarheid van levensmiddelen. Met een hecht team van absolute specialisten werken ze elke dag aan praktische oplossingen voor de meest uiteenlopende houdbaarheidsvragen. Ze geven houdbaarheidsadviezen, ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe recepturen, voorspellen houdbaarheid aan de hand van predictive modelling, voeren versneld en real time houdbaarheidsonderzoek uit, valideren processen en voeren challenge testen uit.

“Ik zit in een hele ‘gekke’ business die maar weinig mensen écht goed begrijpen. Toch merkte ik vanaf dag één dat het goed zat. Ik merkte dat aan de vragen die Peter van den Brink stelde en hoe hij ook nu nog met me omgaat. Je voelt je gehoord en begrepen. Het contact is niet vriendschappelijk maar het zit daar wel in de buurt. Aan de andere kant: het blijft wel je accountant.”

“Je zou Tijssen cs kunnen omschrijven als ‘streng maar rechtvaardig’. Als ik het ergens niet mee eens ben, kunnen Peter en zijn collega’s heel vasthoudend zijn in wat er wel en niet kan. Daardoor zijn zij voor mij een sparringpartner; op het moment dat je weerstand ondervindt, weet je ook dat je er onbezorgd tegenaan kunt duwen. En die toegevoegde waarde is Tijssen cs ten voeten uit: er wordt geluisterd en je krijgt altijd antwoord. Niet altijd het antwoord wat je wil horen, maar wel het antwoord waarmee je verder kan.”

Ik had vanaf dag één het gevoel dat ik goed zat.

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.