Accountancy

Inzicht en actueel

Een goede administratie is belangrijk voor inzicht. Met de kennis uit het verleden ben je in staat om snel te handelen in het belang van je onderneming of praktijk. De actuele situatie snel en eenvoudig, maar vooral ook betrouwbaar in beeld brengen is ons vak. Wij werken samen met veel van onze cliënten in Exact online. Samen kunnen we optimaal zorgen voor een perfecte up to date administratie, die de basis vormt voor kennis van de financiële positie van de onderneming. Hoe ontwikkelt zich de liquiditeit, hebben belangrijke debiteuren hun rekeningen betaald, kan ik zelf op tijd mijn crediteuren betalen? Zo maar wat informatie die alleen waarde heeft als je er op kunt vertrouwen dat de cijfers kloppen en actueel zijn. In een dashboard zijn alle kerngegevens van je bedrijf samengevat en in één oogopslag is duidelijk hoe je ervoor staat.

Welk softwarepakket

Naast Exact online kunnen we u uiteraard ook met nagenoeg alle andere financiële administratiesoftware ondersteunen. We hebben ruime ervaring met Twinfield, King en vele andere leveranciers.

Efficiënt geautomatiseerd

Wij proberen samen met u de verwerking van de administratie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het volledig geautomatiseerd inlezen van bankmutaties, gebruik maken van scan en herkensoftware (Bascone) zijn voorbeelden van het steeds verder automatiseren van het verwerkingsproces. Kostenbesparing en actuele informatie, wie wil dat nou niet?

Uit de financiële informatie (historie) produceren we snel een prognose op maand of jaarbasis die u kan helpen bij het monitoren van de ontwikkelingen binnen de onderneming. Zo kunnen tijdig maatregelen worden genomen om goed te kunnen anticiperen op positieve en negatieve ontwikkelingen. Voor overleg met de bank voor een tijdelijk krediet zijn alle gegevens snel beschikbaar.

Hulp nodig

We kunnen ook ondersteuning bieden bij het opzetten van uw administratie, de keuze voor een passend financieel software pakket en de implementatie van deze software, koppeling met uw bank, koppeling met personeelsadministratie enz.

Alle branches

Wij zijn de accountants en adviseurs voor het hele MKB. Of u nou detaillist bent, huisarts, tandarts, dienstverlener ICT, makelaar, schoonmaakbedrijf, verzekeringstussenpersoon, reclamebureau, advocaat, garagebedrijf, schade herstelbedrijf, medisch specialist, fysiotherapeut, horeca ondernemer, opleider, vertaler, installateur, fotograaf, dakdekker, apotheker, drogist, juwelier, kapper enz. enz., wij weten wat er in uw branche speelt. Deze kennis delen we met onze beroepsgenoten via de databank van SRA BIZZ benchmark. Zie item hierna.

Hoe doen mijn collega’s het ten opzichte van mij?

Wij beschikken met onze kennisorganisatie SRA over een benchmark waarin 400 SRA kantoren de financiële gegevens van hun cliënten (tienduizenden) geanonimiseerd uploaden. Wij kunnen uw onderneming op heel veel onderdelen vergelijken met uw branchegenoten. Een waardevolle bron van informatie die nog dagelijks groeit.

Meer weten over accountancy?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.