Financials voelen zich prettiger bij Tijssen cs

Onze cultuur is gebaseerd op ons motto ‘meerwaarde door samenspel’. We werken namelijk niet alleen intensief samen met onze relaties maar ook met elkaar. Bij Tijssen cs kom je terecht in een warm bad. Want werken bij Tijssen cs is werken bij een informele en professionele dienstverlener.

We streven altijd naar een gezonde balans tussen werk en privé. Daarom is overwerken bij Tijssen cs geen regel maar uitzondering. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, pensioenregeling en studiemogelijkheden is er een open en informele cultuur en een prettige werkomgeving. We investeren in een gezond werkklimaat, onder meer door een ruim en mooi kantoor. We werken graag samen om van elkaar te leren, maar thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Groeit jouw carrière bij dé accountant voor Nijmegen en omgeving?

Ontdek je kansen via onderstaande vacatures. Zijn er geen vacatures? Elke open sollicitatie wordt beantwoord. We groeien hard dus pak je kans. Zoek je een stageplaats voor HBO accountancy of fiscaal? We hebben beperkte mogelijkheden, dus reageer op tijd.

Onze collega's over werken bij Tijssen cs

Neem vandaag
nog contact op

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.