Bas Leempoel, tandarts in Oss

Tandarts Bas Leempoel is sinds eind 2003 gevestigd in een prachtig pand in Oss. Zijn vader, ook tandarts van beroep, was al jaren een tevreden klant bij Tijssen cs. Voor Bas een logische reden om ook voor Tijssen cs te kiezen. Het klikte meteen.

“Als tandarts ben ik ook ondernemer. Ik weet welke kant ik op wil, maar tijdens ondernemen ontstaan vragen. Mijn samenwerking met Henk Janssen gaat wat dat betreft veel verder dan wat cijfertjes uitrekenen. Dat was al zo in 1996 bij mijn start als tandarts, maar ook nu ik in mijn praktijk meer tandtechnisch werk wil gaan doen. Want welke consequenties heeft zo’n plan eigenlijk? Ik weet precies hoe je protheses maakt maar niet welke fiscale regelgeving daarbij hoort. Dat is waar Tijssen cs meedenkt en gedegen advies geeft.”

“We hebben veelvuldig contact, bij voorkeur telefonisch. Dat is prettig want zo hoef ik nooit lang te wachten. Tijssen cs is persoonlijk, betrouwbaar en degelijk. Dat klinkt oubollig maar het heeft een belangrijke kernwaarde in zich: als je netjes een bedrijf wil runnen, is degelijkheid iets waardoor je ’s-avonds om elf uur rustig het licht uit kan doen.”

“Je onderneming is toch je kindje, waarvan je wilt dat dat in goede handen is.”

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.