Belastingadvies

Belastingaangiften

Onze fiscalisten zijn thuis in alle Nederlandse belastingregels voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting.

Belastingadvies

Niet alleen voor het verzorgen van de aangiften voor deze belastingen, maar vooral ook het optimaal behartigen van uw belang om binnen de wet- en regelgeving de belastingdruk te minimaliseren. De fiscale adviezen zijn grondig en waar nodig gedetailleerd, maar altijd helder en eerlijk. We kijken niet alleen naar de korte termijnwinst maar houden rekening met alle mogelijke ontwikkelingen zodat adviezen ook voor de langere termijn bieden wat u er van mag verwachten.

Van wieg tot graf

 

Onze fiscaal juristen ondersteunen u ook graag bij uw vragen over uw testament, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst. Samen met u kan op basis van een estate planning gekeken worden naar de wenselijkheid van een schenkingsplan ter besparing van erfbelasting. Ook kunnen we behulpzaam zijn bij het opzetten van een levenstestament.

Samenwerking accountants bij ondernemingsstructuur

Onze fiscalisten werken samen met de accountants in een team bij herstructureringen, wijzigingen van ondernemingsvorm, bedrijfsoverdrachten enz. en bewaken daarbij de fiscale consequenties. Samenwerken aan fiscale optimalisatie is het doel.

Horizontaal toezicht

Bij fiscale optimalisatie van belastingdruk hoort ook een goede relatie met de belastingdienst. Tijssen cs is deelnemer aan Horizontaal Toezicht met de belastingdienst. Op basis van transparantie en vertrouwen kunnen zaken in goed overleg worden besproken en kan snel duidelijkheid worden verkregen in situaties waar discussie, dus onzekerheid over uw fiscale positie kan ontstaan. Wij kunnen onze cliënten voordragen bij de belastingdienst om deelnemer te worden aan Horizontaal Toezicht. We informeren u graag over de voorwaarden, de voordelen en nadelen.

Meer weten over belastingadvies?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.