Gijs en Ingrid Daanen van AquaTrans B.V.

AquaTrans bv werd in 1957 opgericht door de vader van Gijs Daanen en richtte zich op het transport over water. In 2007 besloot Gijs, vanaf 1978 eigenaar, om een deel van het bedrijf te verkopen en zich vanaf dat moment uitsluitend te richten op de inkoop, verkoop en verhuur van drijvend materiaal zoals pontons, dekschuiten en sleepboten.

“We zijn al klant van Tijssen cs zolang ze bestaan. Het is gewoon prettig volk: ze reageren alert op vragen en komen afspraken altijd na. En we hebben nooit gedonder met de Belastingdienst. Tijssen cs kent daarnaast een heel laag verloop, vult Ingrid aan. Dat is prettig omdat ze daardoor ons bedrijf door en door kennen, en wij niet elke keer opnieuw dingen uit hoeven te leggen.”

“In 2007 wilde ik een deel van het bedrijf verkopen. Dat was een grote klus en daarvoor heb je echte vaklui nodig. Want ga maar na: wat is je onderneming waard? Wat wordt de verkoopprijs en hoe stem je de overdracht af? Mensen als Peter van den Brink en Jos Janssen hebben me daar uitstekend bij geholpen.”

“Het is gewoon prettig volk. We zijn al klant zolang ze bestaan.

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.