Ton Willems van Plastic Repair Service

Plastic Repair Service bestaat sinds 2011. Het succesvolle bedrijf van Ton Willems, inmiddels zo’n 40 medewerkers groot, is gespecialiseerd in de reparatie en recycling van kunststof emballage. Door een zelfontwikkelde reparatietechniek die ook op locatie uitgevoerd kan worden, kennen kunststof bakken nu een veel langere levensduur. En in combinatie met recycling draagt Ton op die manier ook bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen van zijn opdrachtgevers.

“Ik leerde Tijssen cs zo’n 30 jaar geleden kennen via het confectiebedrijf van mijn vrouw. Ben Hubbers kent daarmee niet alleen de levensloop van mijn bedrijf, maar ook van mij persoonlijk. Ik houd van open en eerlijk ondernemen, maar daarvoor is vertrouwen nodig. Door het persoonlijke contact en alle specialistische kennis die Tijssen cs in huis heeft, is dat vertrouwen er al ruim 30 jaar.”

“De groei van mijn bedrijf leverde veel vragen op over juridische aspecten, personeel en ga zo maar door. En ook vandaag de dag heb ik regelmatig vragen. Voor mij zijn veel van die dingen geen dagelijkse kost, maar voor Tijssen cs wel. Je bent geen nummer, ze reageren snel op vragen en helpen me op het juiste moment om de goede beslissingen te kunnen nemen.”

“Tijssen cs is gewoon goed!”

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.