Marc van Haaster van ILU Design

ILU Design is importeur en producent van designverlichting. Het bedrijf vertegenwoordigt onder andere de merken Astro Lighting, Studio Italia Design en Ilu Di Vetro. Klanten variëren van meubelzaken en projectinrichters tot hotelketens. Het bedrijf startte in 2000 op een Arnhemse studentenkamer en is sinds 2002 gevestigd in Gendt.

“Ik werk vanaf de start van mijn bedrijf samen en met Jacco Koot. Dan merk je wat een voordeel het heeft als iemand de historie van je bedrijf door en door kent. In 2017 heb ik mijn bedrijf omgevormd van eenmanszaak naar bv. Het was fijn ook in dit proces op de juiste adviezen te kunnen rekenen. We kunnen dingen naar elkaar uitspreken en het maakt dat ik durf te vertrouwen op de kennis en ervaring die Jacco en andere mensen van Tijssen cs hebben.”

“Ik voel me nooit opgelaten om de telefoon te pakken als ik een vraag heb. Ik kan begrijpen dat niet elk kantoor dat prettig vindt maar dat heb ik nog nooit gemerkt bij Tijssen cs. Ze zijn goed bereikbaar, alles wordt snel opgepakt, de deskundigheid en kennis zijn op orde en het is nooit te veel.”

“Mijn vrouw start na 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche een eigen assurantiekantoor voor (MKB-)bedrijven en particulieren. En ook zij kiest door alle positieve ervaringen vanaf dag 1 voor Tijssen cs.”

Ik voel me nooit opgelaten om een vraag te stellen.

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.