Partnership met ETL Global

15 november 2022

Sinds 1 januari 2022 is Tijssen cs partner van ETL Global. Een internationale groep van samenwerkende professionals in accountancy, fiscaliteit en juridische diensten.

Local Business. Global Vision. 

Dat is de missie van ETL. Een missie die perfect past bij Tijssen cs, werkzaam voor lokale ondernemers in het MKB. Ook lokale ondernemers hebben internationale ambities en dan is professionele hulp zoals ze gewend zijn te ontvangen bij Tijssen cs ook te bieden bij onze partners in het buitenland. ETL Global heeft in meer dan 50 landen ruim 1300 lokale professionals voor MKB ondernemers die ondersteuning kunnen geven op alle genoemde vakgebieden in nauwe samenwerking met Tijssen cs. Maar ook binnen Nederland kunnen we gebruik maken van een groot netwerk van professionals om onze cliënten optimaal van dienst te zijn.

Kijk voor informatie over de landen waar ETL Global professionele partners beschikbaar heeft op

www.etl-global.com

Vragen over de mogelijkheden tot internationale ondersteuning? Neem dan contact op met je contactpersoon binnen Tijssen cs.

Altijd op de hoogte blijven?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.