Een college over: fiscale complexiteit in 2020

03 juli 2020

We leven in een bijzonder dynamische tijd met veel veranderingen, ook op fiscaal gebied. Dat betekent voor ondernemers dat zij zich nóg meer een weg moeten slaan door het woud van fiscale wet- en regelgeving. Dat dat een lastige opgave is, zal niemand ontkennen. Om bij te dragen aan een stukje inzicht zet IN2 Maas & Waal in dit artikel de nieuwe fiscale wet- en regelgeving op een rijtje. Dat doen ze niet zelf, want het gaat hier om complexe kennis. Gelukkig hebben ze een professor Fiscaal Recht van de Radboud Universiteit bereid gevonden om een toelichting te verzorgen.

Professor Gerard Meussen is Vaksectievoorzitter Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ook is hij daar Coördinator van de masteropleiding Fiscaal Recht en lid van het Examencollege van het Register Belastingadviseurs. Peter van den Brink is fiscalist en vennoot bij Tijssen cs Accountants en Adviseurs te Malden. Fleur Kossen is docente Belastingrecht, promovenda aan de Radboud Universiteit Nijmegen en advocaat bij de FT-advocaten in Nijmegen. In dit artikel vertellen zij over de nieuwe fiscale wet- en regelgeving voor ondernemers.

Download hier het volledige artikel.

Altijd op de hoogte blijven?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.