Cas de Vos van FoxGroep

FoxGroep, in 1979 opgericht door de vader van Cas de Vos, richtte zich in eerste instantie op het verkopen van reclame die getoond werd in sportaccomodaties. In de jaren daarna groeide FoxGroep uit tot een organisatie met 30 medewerkers. In Nederland is men inmiddels marktleider in de exploitatie van lokale en regionale bioscoopreclame voor het midden- en kleinbedrijf.

“Er is veel contact met de mensen van Tijssen cs. Als management hebben we voor advies vooral contact met Ben Hubbers, terwijl onze salarisadministratie en andere afdelingen over de praktische zaken vooral contact hebben met Carly Weijers en Geke Weijers-van der Vegt.”

“Het contact met Tijssen cs is prettig, we hebben al heel lang een fijne samenwerking. Ze zijn betrouwbaar en snel in het beantwoorden van vragen en adviseren ons ook doelgericht bij nieuwe ontwikkelingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de start van Foxscreen, onze nieuwe Amsterdamse vestiging die zich specifiek richt op bioscoopreclame voor grote merken.”

“Tijssen cs helpt ons doelgericht bij nieuwe ontwikkelingen.

Ook hulp nodig bij jouw onderneming?

Enthousiast geworden van ons verhaal, en ben je benieuwd naar meer? Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gesprek.